Om oss

img_9490_just_ny
EIVA-SAFEX AS er totalleverandør av fortøyningssystemer til oppdrettsnæringen. Selskapet har totalt 75 ansatte og er lokalisert på 11 steder i Norge fra Kristiansand i sør til Harstad i nord.
Vi lagerfører alle hovedkomponenter til fortøyningssystemet og har et meget strengt kontrollregime for vareflyt som er kontrollert og godkjent av NEMKO AS. Sikring av kvalitet på produkter, rask levering og sporbarhet tilbake til kunde er våre fokusområder.
EIVA-SAFEX AS har eget spleiseverksted hvor vi produserer kompletterammefortøyninger etter Deres ønske. Vi utfører akkrediterte fortøyningsanalyser og bidrar gjerne i prosjekteringsfasen av fortøyningssystemer til oppdrettsanlegg og andre maritime konstruksjoner som for eksempel flytebrygger.

 

Visjon

EIVA-SAFEX AS har som visjon å være BEST PÅ Å TILFØRE VERDIER. Denne visjonen søkes ivaretatt ved at EIVA-SAFEX AS ser det som en nødvendighet, ikke bare å oppfylle kravene som stilles av de til enhver tid gjeldende standarder og lovverk, men å ligge i forkant av disse.
Vi forsøker å finne innovative og fremtidsrettede løsninger både når det gjelder enkeltkomponenter og totalløsninger for fortøyningssystemet.
Vi samarbeider med flere av de ledende forskningsinstitusjonene i Norge om produktutvikling av fortøyningskomponenter.
Dette medfører at du som kunde vil være sikker på at du får enkeltkomponenter av høyeste kvalitet og som har en passform som gjør at oppdrettsanlegget blir fortøyd på en meget rømningssikker og dynamisk måte.

Velkommen som kunde!