Sabik markeringslys

Robuste SBFL 160

SBFL 160 markeringslys med et primær alkalisk batteri er spesielt utviklet for bruk ved oppdrettsanlegg. Det kan bestilles med spesielt ekstrautstyr designet for tøffe forhold på åpne hav.

  • VPL 110 lanterne med forbedret robusthet
  • Tettere skjøter og lavere profil
  • Bedre rustet til å håndtere tøffe værforhold
  • SBFL 160 og SBF 160 (foregående modell) har identisk optisk ytelse – for synkronisering av SBFL 160 og SBF 160 ved installasjon på samme anlegg
  • Festebraketter egnet for ulike bøyer og avstivingsklemmer

Sabik tilbyr også enkel monitorering og styring av oppdrettsanlegget deres. LightGuard Monitor-systemet kan brukes i fiskeoppdrett, slik at man kan overvåke fiskemerdens posisjon samt lanternefunksjonalitet og batterispenning. En alarm med posisjonsinformasjon vil bli sendt hvis fiskemerden beveger seg fra sin opprinnelige posisjon, for eksempel på grunn av sterk vind. I tillegg tilbyr vi en Bluetooth-app for enkel mobil programmering og styring av SBFL 160 og SBFH 160 i en radius på opptil 50 meter fra lanternen. Denne appen er tilgjengelig for Android og IOS mobiltelefoner som et tillegg til løsningen LightGuard Monitor og gir en enda mer omfattende lanternemonitorering.