Personvernerklæring

EIVA-SAFEX AS
Borgeskogen 24
3160 Stokke

Vår nettstedsadresse er: https://eiva-safex.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn:

Kontaktskjemaer
Kontaktskjemaer på nettsiden brukes for å enkelt ta imot henvendelser fra våre kunder/besøkende. Personopplysninger som samles inn via kontaktskjemaer er navn, epostadresse, tid og dato for innsendelse. Innsendte skjemadata blir lagret i WordPress for å sikre at beskjeder kommer frem. Dataene oppbevares i inntil 5 år. Denne informasjonen blir ikke benyttet til markedsføring eller delt med en tredjepart.

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse/ informasjonskapsler
EIVA-SAFEX bruker Google Analytics som statistikkverktøy for nettstedet. Ditt besøk vil bli loggført, men ingen personopplysninger blir samlet inn av verktøyet. Også din IP-adresse er anonymisert slik at dette heller ikke vil loggføres i verktøyet.

E-post utsendelser
EIVA-SAFEX sender ut e-poster med informasjon om produkter eller nyheter til kunder. Du mottar slike e-poster fra oss dersom du har oppgitt e-postadresse i forbindelse med inngåelse av avtale om kjøp, mottatt tilbud eller deltatt på arrangementer med EIVA-SAFEX. EIVA-SAFEX benytter Mailchimp ved utsendelser. Dersom du sier opp avtale med EIVA-SAFEX eller ikke lenger benytter EIVA-SAFEX som din forhandler har du rett til å få din e-postadresse slettet i vårt system. Så lenge du er kunde hos EIVA-SAFEX anser vi å ha et juridisk grunnlag for å sende seg slike e-poster.

Henting av produktsertifikater
Kunder hos EIVA-SAFEX har muligheten til å lage bruker på våre hjemmesider for henting av produktsertifikater på produkter til havbruksnæringen. EIVA-SAFEX lagrer kundens brukernavn samt passord. Denne informasjonen blir ikke benyttet til markedsføring eller delt med en tredjepart.

Facebook Pixel

Det er lagt til en pixel på EIVA-SAFEX sine hjemmesider for å måle trafikk på tvers av Facebook, Instagram og våre hjemmesider. Data som samles inn av pixelen brukes til å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre hjemmesider ved markedsføring på Facebook og Instagram.

Hvem vi deler dine opplysninger med
Ingen av dine opplysninger blir delt med en tredjepart.