ESAB sveisetraktorer

EIVA-SAFEX leveres hele ESAB sitt sortement av sveisetraktorer. Vi tilbyr kundetilpassede løsninger med svisetraktorer som vist under.

 

Tramtrac II

En kostnadseffektiv og fleksibel løsning for reparasjon av innebygde bytrikkeskinner.

Miggytrac™ 2000

Miggytrac 2000 er en utmerket løsning om du vill automatisera din halv- automatsvetsning. Den är mycket kostnadseffektiv för långa och mono- tona svetsarbeten och eliminerar påfrestande arbetsställningar för svetsaren vid manuell svetsning.

Miggytrac™ 3000

Miggytrac™ 3000 er en kompakt, lett og effektiv forhjulsdreven sveisetraktor som kan komler sammen med ESABs halvautomatstrømkilde.

Miggytrac™ B501

Miggytrac B501 er en kompakt, batteridriven veisetraktor som enkelt automatiserer din MIG/MAG-sveising.

Railtrac 1000

Flexibl pendlingsbar Railtrac FW1000 består av en kraftfull åkenhet, pendlingsenhet, programmeringsboks, et universellt pistolfeste og et fjärrdon.

Railtrac BV/BVR 1000

Programmerbar utstyr for vanskelig vend og reparasjon av skinneprofiler

A2 Multitrac A2TF (UP)

A2 Multitrac er konstruert for å øke produktivitet og kvalitet ved pulver arc sveising. Det er en selvgående, automatisk sveisemaskin med forhjulsdriftt. Det kompakte og vel gjennomtenkte designet gjør at det går lett å flyte og montere maskien for arbeid ved ulike sveisestasjoner.

A2 Tripletrac A2TF

A2 Tripletrac er den ultimate sveisetraktoren for invendig rundskjærsveising.

A6 MastertracA6TF (UP)

A6 Mastertrac er en selvgående 4 hjuls- dreven sveiseautomat. Det mobila ut- förandet gör automaten lätt att flytta mellan olika svetsplatser och den kan lätt ställas om mellan olika svetsobjekt.

A6-DK

A6-DK er en sveisetraktor med doble sveiseholdere. Ideal for filet sveising av web plater opp till 800 mm høy og paneler opp til 400 mm bred.