UNIVERSAL ROBOTS Education kit

NESTE  GENERASJONS SAMARBEID MELLOM MENNESKER OG ROBOT STARTER I KLASSEROMMET

Industriroboter er i dag integrerte verktøy innen mange produksjonssektorer. Fremtiden for produksjon og de som jobber med det ligger i direkte samarbeid mellom mennesker og maskiner, kjent som human-robot collaboration (HRC). Universal Robots, markedslederen i dette raskt voksende segmentet av samarbeidende roboter, gjør det enkelt å introdusere avansert produksjon for studenter og utvikle morgendagens arbeidsstyrke av ingeniører, gründere og dyktige fagarbeidere.

Mer enn 50 000 av de samarbeidende robotene våre jobber nå side om side med mennesker over hele verden – et tall som understreker betydningen av samarbeidende automatisering for fremtidige arbeidsmiljøer. Morgendagens bransjeeksperter kommer ikke utenom å forstå utrulling, programmering og drift av robotsystemer.

Vår mangeårige erfaring og omfattende kunnskap om bransjene som bruker robotautomatisering, gjør oss til en pålitelig partner som kan hjelpe deg å utvide tilbudene i klasserommet med et øye for fremtiden. Dette er tre eksempler på hvordan vi støtter utdanning i samarbeidende roboter i klasserommet:

1. LÆRINGSMILJØ
​Læringsmiljøet i Universal Robots Academy bygger på disse elementene: Innhold, pensum og sertifisering​​

Det er komplett med:

 • Bransjeanerkjent sertifisering for lærere og studenter
 • Undervisningsmateriell som muliggjør instruktørledet opplæring
 • Praktiske laboratorieaktiviteter basert på vanlige applikasjoner i industrielle prosesser
 • Fokuserte quizer for hver modul
 • Robotsett for klasserom som gjør det mulig å reprodusere mindre, vanlige bruksmåter for roboter i alle slags læringsmiljøer

2. GRATIS NETTBASERT OPPLÆRING
Ved hjelp av Universal Robots Online Academy har du mulighet til å integrere utdanning i robotikk i læringsmiljøet ditt i et engasjerende og praktisk kurs.

3. GRATIS OFFLINE-SIMULATOR
Gjennom Universal Robots offline simulator har elevene mulighet til å skrive og teste ut programmering på det virkelige brukergrensesnittet til roboten vår.

DU KAN OGSÅ KJØPE EN FULL UTDANNINGSPAKKE

HVA ER INKLUDERT I PAKKEN UR EDUCATION KIT?

Vi har satt sammen en pakke med programvare og maskinvare for lærere for å støtte opp under robotpensumet.

Den inneholder:

 • Den samarbeidende roboten UR3e eller UR5e
 • Et transportbånd med tilhørende sensorer
 • 3D-trykte øvingsplater for å simulere ulike bruksområder (f.eks. palletering og liming)
 • En I/O-simulator for digitale innganger, utganger og sikkerhetsinnganger
 • Lærersertifisering
 • Tilgang til undervisningsmateriell

Vår utdanningspakke for samarbeidene roboter gjør det mulig å reprodusere mindre, vanlige bruksmåter for roboter i læringsmiljøet ditt på en realistisk måte.