TERRA 220 RC

TERRA 220 RC sveisemaskin er designet for å tilby de beste sveiseegenskapene når det gjelder buedynamikk med kapasitet til å sveise ethvert materiale med letthet.

TERRA 220 RC er utstyrt med et digitalt kontrollpanel som er i stand til å styre høyt utviklede funksjoner og parametere med mulighet for å koble til en fjernkontroll. Inverterteknologien møter alle kravene til de mest krevende sveisearbeidene i MMA- og TIG DC-sveiseprosesser. TERRA 220 RC kontrollpaneler er heldigitale og utstyrt med et LED-display. Disse høyteknologiske kontrollpanelene gir deg full kontroll over alle sveiseparametere, og lar deg velge sveiseprogrammer for standard- og spesialelektroder og tilpasse funksjoner som Hot Start og Arc Force. RC-strømkilder har en VRD (spenningsreduksjonsenhet) for å redusere tomgangsspenning i farlige omgivelser, supplert med et varsellys på kontrollpanelet.

Viktige egenskaper

  • Liten og lett inverter elektrode maskin
  • Hot start, lettere å tenne elektroden
  • Anti sticking, forhindrer fastbrenning av elektroden
  • Arc force, bedre kontroll på smeltebadet
URANOS 220 RC
Nettilkobling3x400V
Sikringsstørelse10A
Aggregatstørrelse11,0kVA
Strømområde3-220A
Intermittens 60%170A
Tomgangssp. Uo70V
Vekt11,3 kg
Dimensjoner410x150x330 mm
FjernkontrollRC 100, RC 100 MP, RC 180, RC 200

Garanti sveise- og plasmamaskiner

EIVA-SAFEX har 5 års garanti på alle sveise- og plasmamaskiner. Med serviceavtale og levering av nye sveisemaskiner fra EIVA-SAFEX kan du oppnå 10 års* garanti.

Fordeler for deg som kunde

  • 30 dagers full returrett på alle maskiner
  • 48 timers driftsgaranti levert et av våre serviceverksteder
  • 12 måneders bytterett til større maskin hvis kundens behov endrer seg
  • Vi har som eneste aktør et regionalt servicenettverk med kvalifisert personell

* Utvidet til 10 års garanti ved kjøp av sveise- og plasmamaskiner fra EIVA-SAFEX, forutsatt kun bruk av originaldeler og aktiv bruk av vedlikeholdsjournal gjennom www.ecosafe.no og årlig validering iht. NEK EN IEC 60974-14 utført av EIVA-SAFEX.