TIG maskiner – Aluminium

Selco leverer tig maskiner fra 150Amp og opp til 500Amp. Alle maskinene har inverter teknologi og digital kontroll som gir mulighet for Easy Joining og Fast Puls. Selco`s leveringsprogram inneholder DC og AC maskiner for sveising av svart stål, rustfritt og aluminium.

  • De fleste maskinene kan leveres med multivolt
  • Maskinene har høy intermittens, slik at de kan jobbe opp mot maks kapasitet over lang tid
  • Inverter teknologi gir lavt strømforbruk
  • Bruker Selco CAN fieldbus digital kommunikasjon. Upåvirket av støy og elektromagnetisme
  • Maskiner fra 200A kan også leveres som vannkjølt
  • Flere av maskinene leveres som Green@wave, enda lavere strømforbruk ann vanlig invertere

Noen viktige egenskaper med Selco TIG-maskiner for aluminium:

Fuzzy Logic Unik egenskap som gjør at wolfram holder seg optimal under sveising. Ønsker du en spiss wolfram med en kule på så kan dette enkelt velges i menyen. Fordel når det skal sveises inne i hjørner. Sikrer stabil lysbue.
Extra Energi Ved å bruke noe av den positive energien som er ekstra, så kan det tilføres høyere varme i sveisebadet. Effekten blir som om du sveiser med en litt større maskin
Display Frontpanel som viser det sveiseparamterene kan settes om for forskjellige brukernivåer. Stor fordel slik at det kan tilpasses den enkelte bruker.
Strømkurver Normalt så brukes det firkantpulser da dette gir den beste rensing og innbrenning. Ønskes andre kurver som sinus eller trapes, så kan disse kombineres slik det måtte ønskes. Stor fordel ved sveising av gammel aluminium hvor det anbefales en firkantpuls som er positiv og en negativpuls som er sinus eller trapes.
Tennegenskaper Maskinen er full-digital, dette gjør at maskinen til enhver tid har kontroll på lysbuen, også under tenning. For opertør merkes starten som at maskinen starter med en gang og hver gang!
Easy Joining Gunstig egenskap når det skal heft sveises uten bruk av tilsett. Maskinen pulserer under starten, noe som gjør at matriallet vibrer som igjen medfører raskere sammenføyning

 

Genesis 1700/2200 ACDC

VIS

Genesis 2700/3200/4000/5000 ACDC

VIS

Vannkjølere i Genesis serien

VIS

Ekstra utstyr i Genesis serien

VIS

Unik egenskap som gjør at wolfram holder seg optimal under sveising. Ønsker du en spiss wolfram med en kule på så kan dette enkelt velges i menyen. Fordel når det skal sveises inne i hjørner. Sikrer stabil lysbue.