Fortøyningsbøyer

Polyform APB Serie

polyform-apb

Modulære forankrings- og springbøyer

Aqua APB-serien er en modulær bøyeserie, rotasjonsstøpt av polyetylen og fylt med polystyrenskum (EPS). På APB6600 er det nederste elementet fylt med polyuretan skum for ekstra trykkfasthet.

Aqua APB-serien er laget for bruk i overflaten og er utstyrt med gule, dagslysfluoriserende refleksbrikker på alle sider. I tillegg til den gjennomgående 22 mm kjettingen, er bøyen sikret med 4 gjennomgående bolter.

Bøyene er basert på moduler og de kan derfor bygges ut, eventuelt splittes opp, hvis behovet til oppdrift endres. Bøyene har et integrert rør på topparmaturen, hvor lys og annet utstyr enkelt kan monteres.

Standard farge er gul. Produsert i henhold til NS 9415

polyform-apb-serie

Forankrings- og springbøyer for havbruksnæringen

polyformapbtabell

Aqua-serien er bygget opp av et rotasjonsstøpt PE skall som er fylt med polystyren skum (EPS) med en trykkfasthet på 5m Vs, densitet 25kg/m3. Den gjennomgående kvalitetskjettingen er terminert i hver ende av bøya ved bruk av avlastningsplater som forhindrer skade på bøyekroppen. Kjettingen sjakles lett inn på forankringslinen. Alle slitedeler er standard kompon- enter og kan enkelt skiftes ut ved slitasje.

Aquabøyene er laget for bruk i overflaten og er utstyrt med 4 gule dagslysfluoriserende refleksbrikker. Aqua 2000 er utstyrt med integrert festepunkt for lysarmatur. Armatur og radarre- flektor kan leveres på forespørsel og kan også ettermonteres.

Standard farge er gul. Produsert i henhold til NS 9415

 

aquastructures-norsk-akkreditering

polyform-apb-oppdrett

polyformapb

 

Polyform Aqua-serie

Fortøyning og Spring Bøyer

poleyform-aqua

Serien Aqua-bøyer er rotomolded av polyetylen (PE) med en ekstra tung veggtykkelse på 8mm og fylt med polystyren skum (EPS), eller polyuretanskum (PUR) avhengig av programmet. Den varmgalvanisert stål armaturen og kjede varierer fra program til program, avhengig om det er for havbruk, offshore, overflate, undergrunnen eller andre installasjoner..

Standard farge: gul

poleyform-serie

Konfigurert for oppdrett / akvakultur

poleyform-aqua-tabell

Aqua-serien er laget av en rotomolded PE ytre skall og fylt med polystyren (EPS) skum, som garanterer en trykkfasthet på 5 mH2O og en tetthet på 25 kg / m3. Den kontinuerlige høyverdig kjede er terminert ved hver ende av bøyen ved bruk av terminerende plater som er utformet for å hindre skader på bøyen. Kjettingen kan enkelt festes ved sjakkelen til ankerlinen. Alle slitedeler er standard komponenter og kan enkelt skiftes. Aqua-serien er konstruert for overflatebruk og de er utstyrt med fire gule, dagslys refleksbånd for bedre synlighet. Armatur og en radarreflektor kan leveres på forespørsel og kan også monteres etterpå.

aquastructures-norsk-akkreditering